T +31 20 615 5104

Body 2 Body massage

Body 2 Body Massage Amsterdam Zuid

Body 2 Body Massage Amsterdam

Heeft u zin in een geile Body 2 Body Massage? Met haar tepels, onderbuik, navel en dijen masseert de masseuse u. Daarna glijdt ze af naar uw piemel. Daarna betast ze alle intieme plekjes en geeft eventueel uw sterretje ook wat aandacht. Mocht u hiernaar verlangen. Vervolgens zal ze u een waanzinnige orale of penetrerende knaller met condoom geven. Vuurwerk!

Deze heerlijke Body 2 Body Massage met de opbouwende kunst van erotiek door onze gediplomeerde masseuse, zal u versteld doen staan. U voelt het heerlijke lichaam, met prachtige vrouwelijke vormen, van onze beauty over uw lichaam glijden. Deze ervaring is onvergetelijk. U zult sterretjes zien van genot. 

Met een organische, zachte, niet geurende olie wordt u gemasseerd. Met haar handen glijdt de masseuse over uw lichaam. Tot zij voelt dat u ontspant. Na deze ontspannende sessie glijdt de masseuse met haar prachtige vrouwelijke vormen zachtjes, op een sensuele manier, over uw lichaam heen en weer.

All glijdend met haar borsten over uw billen brengt de masseuse u in de hoogste paraatheid van extase. De masseuse gaat over op een ‘Happy-End’. Heerlijk toch! 

Dubbel plezier 

De Body 2 Body Massage kan ook met twee masseuses. Wat u dan ervaart is een zeer sensueel. Vier handen, twee super vrouwelijke lichamen die u van beneden tot boven heerlijk verwennen. Als dit geen toppunt van opwinding is… Ervaar het een keer bij Privé 42. 

De Body 2 Body Massage is een ervaring die alle stress wegneemt. Uw  lichaam en geest worden verwend zodat u aan niets anders kan denken dan aan het eigen genot. Zo fijn…Geef uzelf dit cadeautje. Het is ongetwijfeld een prachtige ervaring op het gebied van massages.

Bij Privé 42 mag u een heerlijk ‘Happy-End’ hebben. Het is fijn en handig als u van te voren reserveert. Zo kunt u uzelf lekker voorbereiden en dan bent u er zeker van dat er een masseuse voor u vrij is.

Beleef het in de wondere wereld van Privé 42.

Wellicht heb je interesse in één van onze andere massages: Nuru Massage, Thai Massage, Kinky Massage, Erotische Massage, Tibetaanse Massage

Kinky

Kinky

Erotisch

Erotisch

Tibetaanse

Massage

Wij accepteren CASH, PIN en alle Creditcards. 


PRIVÉ 42 STAAT ONDER CONTROLE VAN DE GGD EN DE GEMEENTE AMSTERDAM. LICENTIE: ASD1058KB/B016