T +31 20 615 5104

Massages

Heeft u zin in een geile Body 2 Body Massage? Met haar tepels, onderbuik, navel en dijen masseert de masseuse u. Daarna glijdt ze af naar uw piemel. Daarna betast ze alle intieme plekjes en geeft eventueel uw sterretje ook wat aandacht. Mocht u hiernaar verlangen. Vervolgens zal ze u een waanzinnige orale of penetrerende knaller met condoom geven. Vuurwerk!

Lees meer

Tijdens de Erotische Massage wordt u verwend door één van de sexy lady’s. Met haar borsten verwent zij uw hele lichaam. Zo zacht en opwindend. Ze glijdt met een heerlijke olie en haar borsten over uw billen. Tot aan uw ballen. Met haar handen bewerkt ze vakkundig uw piemel. Op en neer. Daarna een standje naar keuze. Genieten maar.

Lees meer

 

Met deze Kinky Massage geniet u van stoute handen die u heerlijk hardhandig aanpakken en u naar een algehele opwinding brengen! Een intense ervaring. De belevenis vindt plaats op een lakleren laken. Zin in een pak slaag? Dan ben je bij Privé 42 aan het goede adres. Lekker onderdanig. Geef je helemaal over tijdens deze soft Kinky Massage. 

Lees meer

Geef uzelf een behandeling voor uw body cadeau met deze zeer gespecialiseerde Tibetaanse Massage bij Privé 42 in Amsterdam. Natuurlijk zal u daarna heerlijk opgewonden zijn en een intensieve ‘Happy-End’ volgt. Het kan kan über heet en intiem of met een blow-job. En bij ons kunt u lekker naakt liggen. De seksuele kennis en enorme passie om een man te verwennen, zorgen voor een sensueel, opbouwende massage door onze meisjes.

Lees meer

Suzy & Melissa hebben zich gediplomeerd o.a. voor Nuru oftewel Nori {glad} massage. Deze style is ontstaan in Japan. Het is een zeer sensuele massage tussen U en het meisje met behulp van Full body contact. Nuru Gel is op waterbasis,een 96% natuurlijk produkt en is geen olie.Na gebruik spoelt de gel gemakkelijk van Uw lichaam af en is geurloos.

Lees meer

De traditionele Thaise Massage oftewel ‘Nuat Phaen Boran’ techniek is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong is de techniek Indiaas. Deze massagevorm is met de Boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Zowel fysiek als mentaal brengt deze Thaise Massage u puur genot. Onze masseuse Suzy is van oorsprong Thais maar ze spreekt Nederlands Engels en Spaans. Suzy is erin gespecialiseerd u met deze Thai Massage tot een spetterend hoogtepunt te brengen.


Meer lezen

Door ervaring, is na een heerlijke massage gehad te hebben, een Happy End nog intensiever !