T +31 20 615 5104

Erotische Massage

Erotische Massage Amsterdam Zuid - Prive42 Sexhuis

Erotische Massage Amsterdam

Tijdens de Erotische Massage wordt u verwend door één van de sexy lady’s. Met haar borsten verwent zij uw hele lichaam. Zo zacht en opwindend. Ze glijdt met een heerlijke olie en haar borsten over uw billen. Tot aan uw ballen. Met haar handen bewerkt ze vakkundig uw piemel. Op en neer. Daarna een standje naar keuze. Genieten maar. 

Bij de  Erotische Massage of Sensuele Massage wordt een massage techniek toegepast waarbij het doel is om seksuele gevoelens op te wekken en te versterken. Erotische Massages zijn vooral gericht op de erogene zones (geslachtsorgaan van de man) van het lichaam.

De gediplomeerde masseuses hebben een passie om u eerst volledig tot uzelf te laten komen. Bij een rustgevend muziekje masseert zij u met een heerlijke warme olie. Tijdens de massage worden erogene zones zoals uw nek, het gevoelige gebied rond uw middel en de binnenkant van uw dijen bespeeld. Hierdoor ontstaat erotische energie die zich verspreid over het volledige lichaam.

Door uw opwinding zal de masseuse u tot een spetterend ‘Happy-End’ brengen. Bij de Erotische Massage is rollenspel mogelijk. Wilt u dat de masseuse gekleed gaat als…? Geef van te voren aan wat uw fantasie is en de masseuse zal het rollenspel starten.

De mogelijkheden zijn:

– Dienstmeisje
– Secretaresse
– 21 jarig meisje
– Verpleegster
– Stewardess
– Ondeugende non
– SWAT Girl
– Scheidsrechter met fluitje
– Bunny
– Play girl
– Politie Agente

Hiervoor wordt extra € 50,- toeslag gerekend. 

Bij Privé 42 mag u een heerlijk ‘Happy-End’ hebben. Het is fijn en handig als u van te voren reserveert. Zo kunt u uzelf lekker voorbereiden en dan bent u er zeker van dat er een masseuse voor u vrij is.

Beleef het in de wondere wereld van Privé 42. 

Wellicht heb je interesse in één van onze andere massages: Nuru Massage, Body 2 Body Massage, Thai Massage, Kinky Massage, Tibetaanse Massage

Kinky

Kinky

Erotisch

Erotisch

Tibetaanse

Ontspanning

Wij accepteren CASH, PIN en alle Creditcards. 


PRIVÉ 42 STAAT ONDER CONTROLE VAN DE GGD EN DE GEMEENTE AMSTERDAM. LICENTIE: ASD1058KB/B016