T +31 20 615 5104

Kinky Massage

Kinky Massage Amsterdam Zuid Prive42 Sexhuis

Kinky Massage Amsterdam

Met deze Kinky Massage geniet u van stoute handen die u heerlijk hardhandig aanpakken en u naar een algehele opwinding brengen! Een intense ervaring. De belevenis vindt plaats op een lakleren laken. Zin in een pak slaag? Dan ben je bij Privé 42 aan het goede adres. Lekker onderdanig. Geef je helemaal over tijdens deze soft Kinky Massage. 

De Kinky Massage is een geweldige ervaring om uw hoofd leeg te maken na het werk of om uw dagelijkse zorgen even te vergeten. The ‘Fantasy World’ laat je over aan uw masseuses. U ervaart pikante, ondeugende en spannende momenten. Het meisje zal u eerst blinddoeken en daarna neemt ze de touwtjes of boeien in handen. Geblinddoekt geniet u intens van prikkelende aanrakingen. Een zweepje of veertje, u geeft zelf aan tot hoever u wilt gaan.

Onze masseuses maken dromen waar en leven zich helemaal in. Zij geeft zich over aan uw  fantasie! Heeft u een fantasie om uw masseuse in een latex pakje, lak body of/en hoge laklaarzen te zien? Dat kan bij Privé 42. Zij zal voor u staan en zal een show geven. Daarna wordt u op uw buik gelegd en zal ze uw lichaam heerlijk masseren. Uw fantasieën worden werkelijkheid bij Privé 42. 

Heeft u een fetisj? Bij deze Kinky Massage heeft u de mogelijkheid om deze fetisj onderdeel te maken van de massage. Dit zijn de mogelijkheden!  

– Latex Fetisj
– High heels Fetisj
– Panty/Kousen Fetisj
– Voet Fetisj
– Hoge lak Laarzen Fetisj
– Lakleren Lingerie Fetisj
– Lak laken Fetisj

Hiervoor wordt € 50,- extra toeslag gerekend. 

Bespreek van te voren met uw masseuse wat u wilt en geniet van de professionele Kinky Massage.

Kinky Tip: U mag haar noemen zoals u wilt…Emma? Naomi? Buurvrouw? Sletje?

Bij Privé 42 mag u een heerlijk ‘Happy-End’ hebben. Het is fijn en handig als u van te voren reserveert. Zo kunt u uzelf lekker voorbereiden en dan bent u er zeker van dat er een masseuse voor u vrij is.

Beleef het in de wondere wereld van Privé 42. 

Wellicht heb je interesse in één van onze andere massages: Nuru Massage, Body 2 Body Massage, Thai Massage, Erotische Massage, Tibetaanse Massage

Kinky

Kinky

Erotisch

Erotisch

Tibetaanse

Massage

Wij accepteren CASH, PIN en alle Creditcards. 


PRIVÉ 42 STAAT ONDER CONTROLE VAN DE GGD EN DE GEMEENTE AMSTERDAM. LICENTIE: ASD1058KB/B016