T +31 20 615 5104

Tibetaanse Massage

Tibetaanse Massage Amsterdam Zuid - Prive42 Sexhuis

Tibetaanse Massage Amsterdam

Geef uzelf een behandeling voor uw body cadeau met deze zeer gespecialiseerde Tibetaanse Massage bij Privehuis  Privé 42 in Amsterdam. Natuurlijk zal u daarna heerlijk opgewonden zijn en een intensieve ‘Happy-End’ volgt. Tijdens de massage wordt U omringd door een rustgevende ambiance die zorgt voor een diepe ontspanning en rust  met op de achtergrond een Tibetaanse muziek.En bij ons kunt u lekker naakt liggen. De seksuele kennis en enorme passie om een man te verwennen, zorgen voor een sensueel, opbouwende massage door onze meisjes.

De intensieve kracht van onze ervaren masseuses zullen uw spieren en geest volledig ontspannen. De Tibetaanse Massage komt, zoals de naam al doet vermoeden, uit Tibet. De techniek ontstond rond 600-850 na christus. Elke massage heeft een eigen techniek en bij deze massage worden de meridianen via drukpunten gestimuleerd om hoofd, buik en voeten in balans te brengen. Ook de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierbij wordt een verwarmde, geurloze, organische olie gebruikt. Dit zorgt voor een ontspannen gevoel.

Bij Privé 42 kunt u gebruik maken van een warm bad of een warme douche. Dit om uw lichaam alvast te laten ontspannen. Het meisje zal u afdrogen, en u wordt verzocht om op het bed te liggen. Er staat ontspannende muziek op en het meisje zal met haar handen en elleboog uw rug behandelen. Eerst wordt uw hoofd behandeld, daarna glijdt ze af naar beneden door met haar handen uw lichaam te behandelen door middel van drukpuntmassage.

Na de drukpunten behandeld te hebben zal het meisje een algehele zachte massage uitoefenen om in de ‘Happy-End’ fase te komen. Ook dit doet zij met een heerlijke warme, organische olie. Uiteraard worden uw genitaliën behandeld en gestreeld. Ze begeleidt u naar een hoogtepunt. Lekker klaarkomen. Mmm…

De opleiding tot professionele Tibetaanse masseuse duur één jaar. Bij Privé 42 zijn de echte professionals  aanwezig. Nog nooit geprobeerd? Kom langs en ervaar deze massage. Wedden dat u het lekker vindt! 

Dubbel plezier 

U kunt twee meisjes uitnodigen, dan heeft u vier handen die u bewerken. Super gaaf om uit te proberen.

 Bij Privé 42 mag u een heerlijk ‘Happy-End’ hebben. Het is fijn en handig als u van te voren reserveert. Zo kunt u uzelf lekker voorbereiden en dan bent u er zeker van dat er een masseuse voor u vrij is.

Beleef het in de wondere wereld van Privé 42. 

Wellicht heb je interesse in één van onze andere massages: Nuru Massage, Body 2 Body Massage, Thai Massage, Kinky Massage, Erotische Massage

Kinky

Kinky

Erotisch

Erotisch

Tibetaanse

Massage

Wij accepteren CASH, PIN en alle Creditcards. 


PRIVÉ 42 STAAT ONDER CONTROLE VAN DE GGD EN DE GEMEENTE AMSTERDAM. LICENTIE: ASD1058KB/B016